Strudel + Knödel

De moderne Duitse keuken

Anja Dunk

Strudel + Knödel laat zien dat de Duitse keuken veel meer is dan alleen Sauer kraut en Schwärzwalder Kirsch. De gerechten van Anja Dunk zijn eigentijds, zacht gekruid en vol van smaak. Van volkoren karnemelkwafels en met karwijzaad geroosterde bieten tot bierknoedels met romige jenever bessenchampignons. De moderne Duitse keuken van Anja Dunk is levendig, snel en diep verweven
met de seizoenen.

Strudel + Knödel bevat meer dan tweehonderd recepten voor de dagelijkse familietafel, maar ook voor snacks en speciale gelegenheden. Het is een onmis baar naslagwerk voor alle basisgerechten uit de Duitse keuken en biedt nieuwe inspiratie voor smakelijke en eenvoudige maaltijden.

Quotes:
‘Ga voorbij aan Bier und Bratwurst: met haar boek Strudel + knödel werpt Anja Dunk nieuw licht op de traditionele Duitse keuken. Die blijkt verrassend modern.’– decious.